Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


EN ÖNSKAN

jag har en önskan

en önskan

om det jag en gång lovat mig

att aldrig mera

ha några måsten

det har ändå blivit så

ingwn har lyssnat

eller förstått

hur jag har det

och känner

trots att jag försökt förklara

värken syns inte

inte heller näe mitt 

hjärta är trött

och behöver vila

jag har funderat i veckor och dagar

hur jag ska få

dessa människor att förstå

att jag inte alltid orkar

göra det som jag står i tur att göra

så i dag

tog jag tjuren vid hornen

ringde den person

som jag hoppades skulle förstå bäst

mina tankar var dom rätta

jag fick förståelse

så nu är det måste jag haft så länge

borta

jag mår genast bättre

kan se framtiden med 

tillförsikt och glädje

 

anits 16 januari 2018

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-16 22:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gott att du mår bättre...
2018-02-04

    Dan Myrbeck
Bra. Det är viktigt att sätta
gränser för både sig själv
och för andra.
2018-01-22

  morgonstjärna VIP
låter underbart och skönt.
2018-01-17

  Niliboy
Skröplig månar också om sig!
2018-01-17

    ej medlem längre
Låter gott att höra!
2018-01-17

  ULJO
Gott att höra. Gott handlat
2018-01-17

  Bibbi VIP
Det är den kravlösa kärleken vi bäst behöver.
2018-01-17

  aol
Kram bra gjort vännen nu sprider det sej som ringarna på vattnet på ett positivt sätt hur du vill ha det,
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP