Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rosan dejliga


kokar ner dit

kokard ros

rejäl strukturerad uppenbar
benvit duvblå eller cyklamen
frasar där glänser en aning

konsten här

destillat

centrum av allt knappen mitten
en säkerhet att den finns känslan
men likaväl
en trigger till något helt nytt




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-15 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly