Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
övervatten


torrvan

tunn is tunn tunn is
vatten ovanpå
sprickorna är även de
bara tunna

om du sprider vikten
glider över

kyla




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-17 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly