Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets skörhet

 

 

 

inget så skört

inget så ömtåligt

inget så starkt

som livet självt

den tunna tråden

som förbinder oss

till det levande

kommer till slut brista

orden som blir de sista

ta mig hem

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-15 15:15



Bookmark and Share


  Per Drysén
Veckert sorglig sanning
2018-01-15

  Marita Ohlquist VIP
"ta mig hem" vackert avslut på en bra och tänkvärd text!
2018-01-15

  Larz Gustafsson VIP
"Och när den brister
min silvertråd
jag flyttar hem
utav bara nåd"
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP