Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sammanfattning av filmen


Shakespeare in Love





gadda musa gira
välboren spira friarstråt
gagna bespisa muskot
nådig begabba ädling
gunst inbilsk vimsig
tvivelsutan huld harmsen
vålnad pränt näktergal
håg uppvigling kungörelse
kivas tukthus villfarelse
dekokt besegla hölje
kval kvav tyna
förlisa lisa tygla

YMNIG




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-15 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP