Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfyllde inte kraven






Närmade mig förhoppningsfullt
ett efterlängtat territorium

stannade vid gränsen
ansökte om uppehållstillstånd

ansökan avslogs




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-01-15 14:08



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Bra tankeväckande dikt.
2018-01-19

  MALVAA VIP
ingen som helst kan får uppehållstillstånd :)
de flesta ska man lägga dem undan :)
2018-01-17

  ULJO
Tänkvärt om den sanna verkligheten. Alldeles för många når det beskedet
2018-01-16

  Gunnel Eriksson VIP
En berättelse som går att tillämpa
i många situationer. Mina tankar går
först till dem som verkligen söker
uppehållstillstånd.
Bra dikt i sin koncisa form.
2018-01-16

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla bilder kring hur vi söker och trevar oss fram i livet; prövar vad som känns bra för oss och vad vi behöver.
2018-01-15

  Maria Sundelin VIP
Att inte få höra till är något hemskt
Kramar
2018-01-15

  morgonstjärna VIP
verkligen aktuell på många plan
statslösa speciellt
2018-01-15

  Ida-Marianne
Jaa, sånt bemötande är inte roligt att få. Men man får kämpa på så gott det går. Med hårda krav möter man oftast motstånd...
2018-01-15

  Blomma-Stjärna VIP
säger mycket med få ord - aktuell på många plan för många - inte minst för de förföljda, de statslösa som söker en plats där de kan sätta bo!
2018-01-15

    Elisabeth Nilsson VIP
En tänkvärd dikt, som i kort format
säger så mycket!
2018-01-15

    Peter Söderqvist
En text som väcker tankar om att inte bli insläppt. Applicerbar i så många situationer.
2018-01-15

  M.Eta
En förhoppning som släcks kan vara svårt att komma över.
2018-01-15

    ej medlem längre
Att känna sig utanför och inte duga gör ont...
2018-01-15

  Öknens Ros VIP
att bli avvisad känns i hjärtat.
2018-01-15

  Niliboy
Ja, de är många som far illa idag i världen, många beder å förtrösta,
Å vi är rätt ynkliga å har inte tackat för det vi fått!
2018-01-15

  Fulbergarn
en avslagen känsla dröjer sig kvar
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP