Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fighter (jag vågar inte lossna)

I en kammare av vatten
Ryms en liten varm

Du kan bara snurra
Och lyfta liten arm

Rummet utav sammet
Är en väldig rymd

För den som bara drömmer

Och inte andas
Och bara slåss

Och den som vet dubbelheten
Med att komma loss

I kammaren av vatten hörs
Ett dånande brus
Och ingen kan veta
Om där är nåt ljus




Fri vers av Iris Ahl
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-17 00:06



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Den här texten lockar mig in i funderingar och det uppskattas!
2021-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Iris Ahl