Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäderdräkt

Att lösas upp

Att ha en dräkt av svarta fjädrar

Fast innandömet är blött

Så står man där med en stelhet

Och kärnan rinner ut

Som ett spröt som söker sig mot ljuset




Fri vers av Iris Ahl
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-17 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iris Ahl