Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsråd

 

att leva rätt

inte alltid lätt

att göra allt riktigt

är också viktigt

 

när misstag begås

det inte alltid förstås

gör om gör rätt

det löser sig på det bästa sätt

 

varför på småsaker öda energi

när man lika gärna kan låta bli

låt ej sorger samlas i en säck

simsalabim puts väck

 

med lite trolleri

och lite magi

svarta molnen far förbi

med ett fasligt skri

 

så lätt om hjärtat man bliver

man med lätta steg kliver

genom livet med ett leende

man är på nytt seende

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-16 13:06



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
man är på nytt seende
HOPPAS FÖR ALLTID :)
2018-01-17

  Fulbergarn
absolut, mera trolleri
2018-01-16

  Cikoria Blå VIP
Läser och tar åt mig!
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP