Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du är allt för mig
mitt hjärta slår bara för dig
En ljuvlig framtid för oss jag ser
hoppas det blir verklighet
Att alltid bli älskad
få älska dig mer och mer




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-16 13:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vacker kärleksförklaring!
2018-01-16

  morgonstjärna VIP
låter kärligt vackert och fint!
2018-01-16

  ULJO
Den som sådan kärkek får kan inte annat än känna lycka, nu och för alltid.
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP