Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STOP!


Jag går omkring och stryper luften
spända fingrar
darrande röst
och jag vill säg att det är DERAS FEL
att hjärtat sticks att jag inte får tillsräcklingt med PENGAR
jag vill säga att det är DERAS FEL
att jag drabbas av panikattack ERAT FEL
jag vill skylla på allt utom tankarna som får nerverna att stelna
DERAS FEL
att det är så jobbigt i lådan ni bor i och inte
MITT EGET FEL
att jag drack rödvin i går för att dämpa
MINA EGNA STEG
jag inte längre hinner med nu
STOP!!!!




Fri vers (Fri form) av Evelin Gyllenram
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-16 19:39



Bookmark and Share


  Gin83
Gripande
Som en vädjan till en själv
Får nästan en klaustrofobisk panik känsla av denna
Du förmedlar väldigt bra
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Evelin Gyllenram
Evelin Gyllenram