Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Banyanträd

Du kysser mig högt upp i ett Banyanträd
med grenar som tagit över
tiden
Spridit sig längs väggar
över fönster
genom betong
Gjort sitt bästa för att sudda ut
det förflutna
Du kysser mig högt upp och jag önskar
att Banyanträd kunde växa över
ALLT




Fri vers (Fri form) av Evelin Gyllenram
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-31 23:44



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en djungel av vackra blad breder
ut sig genom din fina text

tack
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Evelin Gyllenram
Evelin Gyllenram