Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVARTKLADD

Svartkladd
saltkladd
mörkerlagd
upp igen
Vem är du att retirera?
le
le
le
Säg att allting är okej så blir allting okej nej?
dammtusar
svävar
fortfarande
i biosalongen
fortfarande
hjärtat slår för fort!
AJ!
en bomb där inuti?
Hör ni mig är micken på?
Hatar ni mig som jag hatar att jag hatar mig själv?
kanske sa jag något bra?
Ring ring!
hallå!
Inget svar ni kan väl ringa
hjärtat slår för fort!
hallå?
Pommes fritt
äggfritt
skänk mig
LUFT
gå hem var?
Hem var?




Fri vers (Fri form) av Evelin Gyllenram
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-16 19:42



Bookmark and Share


  Gin83
Vilket tempo denna har
Panikångest
Så grymt snyggt upplagd
2018-01-17

  morgonstjärna VIP
ångestens språk
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Evelin Gyllenram
Evelin Gyllenram