Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrid om funktionen


På knä igen
bland träden
önskar
solen
svarar
vinden
frågar
jorden
lyssnar
Inre styrka
Yttre ljus
Själen
Träden
Vrid om FUNKTIONEN
KONSTRUKTIONEN
var aldrig från utsidan in
Börja om från andra hållet!




Fri vers (Fri form) av Evelin Gyllenram
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-01 00:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint beskrivet om look outside of the box
2018-02-01

  Gin83
Stämningsfull
Gillar flytet när man läser
"Önskar
Solen
Svarar
Vinden
Frågar
Jorden"

Gillar verkligen denna delen...kan läsas på olika sätt och för mig blir det mjukt och vackert

2018-02-01

  Fulbergarn
insidan ut!
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Evelin Gyllenram
Evelin Gyllenram