Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lager på lager


tavel

hon var verkligen och ändå en tavla
en riktigt rejäl reell oljemålning
med klickar av färg frestande att
trycka

mörkt blå orangeguld gul grå brun vit

jag vet inte hur den målats
jag vet bara hur den ter sig för mig i den här dagens strilande bitvisa ljus




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-18 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly