Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HÖGTALAREN ROPAR :


Odenplan 21 nånting



"ALLA TÅG MOT STOCKHOLM CITY
GÅR NU VILKEN MINUT SOM HELST
FRÅN SPÅR ETT OCH TVÅ
SAMTIDIGT
ÅT SAMMA HÅLL
PGA DÅLIG FRAMKOMLIGHET
ÅT DET ANDRA HÅLLET...

tågen stannar inte i New York City

OBS ! alla spår är inställda pga tågfel i Guttingen

ETT MEDDELANDE !

pga risk för terrorister och andra sådana
ombeds samtliga resenärer att uppsöka toalett
före tågets avgång
då all städpersonal i Malmö
gått i strejk i Köpenhamn

KRIGSLIDA är nu äntligen bombat på riktigt
och dess döda
avgår från ett nytt men obefintligt spår
kl 00 oo

SE UPP !

ELFELET TAR DIG. Och tåget sprängs strax innan.
glöm inte ta med tidningen
och det finns ett avstånd där ute nånstans
sätter du din fot i det avståndet
så stannar tåget

Gå in på vår hemsida www.elfelvalkommen.se
och rösta fram vår nya SLOGAN

" SVERIGE PÅ RÄTT SPÅR....VART ÄR VI PÅ VÄG ? "







Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-17 23:10



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
allt är möjligt...tjing-tjong cykelstång
2018-01-18

  objekt3
det är väl ett kinesiskt företag som äger spårtrafiken i Stockholm för tillfället?
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP