Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snacket

Var försiktig
med dem som skryter om bravader.

Ducka bror,
Ducka!

Chansen att känna dig mätt
när någon annan betalar priset.

Ducka bror,
Ducka!

När shuno langar upp varor
som en gåva
men han just baxa.

Neonskylten flämtar matt
och blinkar bara på halv takt.
Gör inte som den borde

Som han som säger att han ska,
Men det aldrig blir av.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-19 06:55



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Äntligen en dikt från dig. Lovande...nu väntar jag ivrigt på mer.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg