Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orättvist

Varför får inte alla barn leka
Varför vill ingen deras kinder smeka
Varför måste deras liv förstöras av krig
när dom borde få leva i fred
skyddas från allt ont i världen med
Få gå i skola och äta sig mätt
kan tänkas vara ganska lätt
Men det är inte alla som får
när världens krig härjar
och man väntar på fred år efter år




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-19 09:55



Bookmark and Share


  ULJO
Vår värld är rik. Det skulle inte behöva vara så här. För mycket pengar går till krig och girighet. En mer rättvis fördelning på resurserna skulle löda många av problemen du tar upp.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP