Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets elixir

Bara kyssa
Bara hångla
Nej både kyssas och hångla
Äta och dricka är att krångla
Nej här gäller det att kyssas och hångla




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-19 14:06



Bookmark and Share


  sotlugg
Skriv om att faktiskt Hångla. Stanna kvar. Fingrar. Andetag, flämtning. Det finns ljud du inte glömmer. Ljud du sparat, det finns drömmar och nyfikenhet och en kärlek som inte lämnar
2018-05-11

  ULJO
Kärlek när den är sann och äkta. Kan inte beskrivas bättre.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP