Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta farväl

 

 

vårt första möte aldrig blev

trots längtan så stor

och allt som vi skrev

i hjärtat kärlek bor

 

vad månde av denna saga bli

känslor så heta och varma

nu är allting förbi

det var nog dålig karma

 

du var het på gröten

sprängfylld och kåt

såg fram emot möten

och jo, jag var våt

 

ödet inte ville så

i stjärnorna stod skrivet

vi måste förstå

att inte ta det klivet

 

jag sörjer dig min vän

en bit av mitt hjärta du tog

jag älskar dig än

men det bästa är nog

 

att vi av varandra tar farväl

så vi ingen annan sårar

jag vill dig bara väl

och att det inte spilles tårar

 

en gång i livet det händer

att kärlek drabbar så

att livet sig vänder

ja, du kan säkert förstå

 

men nu står vi vid vägs ände

jag och du, vi båda 

du min älskade frände

om förnuftet får råda

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-20 12:28



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja, suck
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP