Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk på mer angående denna trädgård! Kom fram till svar! Agera! Är meningen att det ska vara ett konstverk? Utgå mer ifrån funktion!


Prata allvar!

Allvädersträdgården!
Hur är den?
Hur ser den ut?
Hur fungerar den?




Bunden vers av Mim
Läst 127 gånger
Publicerad 2018-01-20 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim