Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnsligt

 

 

 

vill kasta mig raklång i snön

och göra en snöängel

äsch!

så barnsligt!

 

man är väl vuxen! 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-20 12:57



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
älskar att leka någon barnsligt
2018-01-22

  Per Drysén
En snöängel kan man göra ändå.
2018-01-20

  Fulbergarn
näh da, kasta dig du bara, själv var jag ut och pulsade i skogen här om dan bara för att pulsa :)
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP