Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto på mig och staden. Den tiden hade man långt hår.


Barcelona (2017)

Jag minns doften av havsbrisen svepa in över land, det var en känsla av lättnad i varje andetag. Min själ kände ro och tillvaron fick mer kontrast. Jag tänker på det varje dag och natt, när jag äventyra igenom en stad som bjöd på sitt allt. Det var som ett beroende för varje steg som förde mig framåt på dess gator, växte min nyfikenhet alltmer om vad som låg runt hörnet att upptäcka. Från bondgården utanför staden till toppen av berget med utsikten ner mot havet. 

Jag spenderar min tid nu för att reflektera om jag någonsin kommer flytta dit. Människans livslängd är kort och tiden räcker inte till för att uppleva allt. Men sanningen består, att uppleva så mycket man bara kan. Tillägnad en stad som ligger intill mitt hjärta varmt.

 




Fri vers av M.A.J.R
Läst 408 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-25 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R