Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text kommer att ingår i Sockerdrickas antologi \"Precis som det aldrig var\". Hurra!


Större läppar

I reklamen för Rosy Maxlips
kan man enkelt bli snygg och fin
Det är som med örhängen med clips
enkelt och utan att lida pin.

Inga stick i din läpp
ingen operation,
ingen biverkning som gör dig knäpp
ingen injektion.

Jag hämtar min lypsyl och börjar smörja
mina tveklöst vackra drag
jag behöver ingen sådan sörja
jag är vacker för att jag är jag.




Fri vers av Zeratul
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-06-02 21:46



Bookmark and Share


  SerDuMig?
Bra girlpower känsla :)
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Zeratul
Zeratul