Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen-men återfunnen

Var är
Jag

Var är
Du

I våra rätta
Sammanhang

Eller så fel
Så att det
Nästan
Blir rätt

Om man
Inte drömmer
Var bor
Då själen

Verkligheten
Har sina
Egna riktlinjer
Sina egna lagar

Som vi alla
Är slavar
Under

Säkerhet
Eller fara
Spela säkert
Eller ta risker

Livet
Ett Förutbestämt
Öde

Eller helt
I vår
Egen
Makt




Fri vers av Virvelvind
Läst 221 gånger
Publicerad 2018-01-21 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind