Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avbilden...


Gud!

Gud vilade den åttonde dagen, men skapade
människan dessförinnan till sin avbild - bild
som lämnar allt övrigt att önska;
ondskefull, fylld av avundsjuka och samtliga
dåliga egenskaper.

Vad tänker Gud om sin skapelse?




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 227 gånger
Publicerad 2018-01-22 11:14



Bookmark and Share


  Futureprincess
Han skapade inte henne ond, men med fri vilja och hon valde den korkade vägen att vara oberoende av Gud!
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje