Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
est


alltinget

när allt allting ändrades

var det en dag lik andra

men ett helt

annat

koordinatsystem luft vad

tar emot oss när

fallet

är

faktum




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-26 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly