Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när


skott

man kan lika gärna komma till skott och köpa nya underkläder när man vet att man




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-24 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly