Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från min gymnasietid för ca 10 år sedan


förtvivlan

har du inte hört
att man inte ska dölja saker
att man ska ropa ut till världen
om du finner dig ensam och försvunnen

följ strömmen säger man
gå din egen väg säger en annan
men jag då, skriker jag förtvivlat

älska
ta hand om
trösta

c'est la vie säger du
så säger inte jag
vad säger jag?

jag vet inte, säger jag
du går

jag lämnas ensam i mina sinnes hörn
gråter förtvivlat, men finner ingen tröst i de tusentals tårar som strömmar ner för kinderna
jag finner inte längre någon tröst i dina armar
i dina ord som en gång tröstade mig så hjärtligt
i ditt famntag som en gång i tiden höll så hårt om mig

det finns inget kvar
inget kvar som känns viktigt
c'est la vie säger du
så säger inte jag
har du inte hört vad jag säger?
barnet skriker och ingen bryr sig, säger jag




Fri vers (Fri form) av subtitulo
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-24 17:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
världen är grym i dag
är det välfärden som säljer ut alla som hamnar mellan stolarna

ingen som hör ropen


2018-08-31

  Poeten Salvador VIP
Du förmedlar känslan fint med bra balans mellan passion och ordning
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

subtitulo
subtitulo