Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto, nu har vi fått snö så det räcker


SJÄLV

själv

tycker jag om att vara

då får och kan jag  göra

precis det jag vill

ingen bestämmer

ingen klagar och gnäller

talar om vad som är bäst för mig

jag är inte rädd för mig själv

 

ensam är något annat

att vara ensam

kan många gånger kännas

deprimerande

när det ibland kan kännas tungt

önskar jag att det fanns någon

någon att samtala med

kanske få en kram

någon att hålla i handen

någon att kunna vara tyst

tillsammans med

att bara få vara

känna lugnet

att få vara den jag är

 

anits 24 januari 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-01-24 21:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är bäst när man får vara sig själv...
2018-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Ingen orkar med mig i längden så det är bäst att jag är ensam.
2018-01-27

  aol
Ja ensamhet om man inte väljer den är plågsam, en fin skrift som borrar sej in mot hjärtat,
2018-01-25

  objekt3
själv men inte ensam

gammal text av jag minns inte vem i syndikalisternas facktidning

"sitter du här själv;
ja sa jag förvånat det har jag kunnat sen jag var knappt två ..."
2018-01-25

  lodjuret/seglare VIP
En text vilken ger intryck av att vara något ur en dagbok. Här verkar den fungera som ett stycke prosa även. Gott att läsa för igenkänning.
2018-01-25

  Ronny Berk
Väl tänkt och skrivet, ja !
2018-01-25

  Fem hjärtan VIP
Så fint beskrivet med känsla.. självvald ensamhet är ljuvlig.. men att känna sig ensam är någonting annat det..
2018-01-25

  Bibbi VIP
Så fint beskrivet tillstånd.
2018-01-25

  morgonstjärna VIP
det önskar nog många
är nog det värsta som finns
ett lidande om det vore tvärtom
fint skrivet

2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP