Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
besvärjelse över ...


Måla måla

Jag ska återuppstå som en mellangrön sovande pelargon
Ockra och Verona syrliga hav
svävande lättja
drömmande rosa havande
tung i regnet
mjukläppad ja vänlig ska jag stå på fönsterkarmen
knäppa snäpp snäpp med fingrarna i det redan utdömda sönderrapporterade jordelivet.
Jag ska spöa upp dig med mitt trollspö såsom en älskande bara kan
kasta mitt frömjöl
ingen är starkare än den som vaknar i en moln av Maskrosfjun och Hundkex




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-24 22:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag började på en tavla förra tisdan. det är meningen den ska fullbordas idag. ska plåta den och lägga ut fotot till en dikt i sånt fall. svårt motiv jag gav mig på. ett foto på en kvinna som står md armarna på ett konstigt ätt!
2018-02-27

  KattenKin VIP
Att vinna över duken, tämja den med sitt egna vilda. Underbar besvärjelse!
2018-02-08

    Lena Söderkvist VIP
Grymt vackert. Som en besvärjelse. Om det är en sådan, så hoppas jag att den funkar.
2018-01-28

  Respons VIP
Flower power!
2018-01-27

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlad återfödelse, ser bilder för min inre syn!
2018-01-26

  Kungskobran VIP
Starkt berörande text
Tack
2018-01-26

  Sommarina VIP
Underbart. Den tavlan vill jag se!
2018-01-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul och trevlig dikt om fin återfödelse, som man skulle kunna tänka sig.
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP