Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer det?

Händer det verkligen nu?
för det har inte känts såhär
tidigare
då jag var ensam

Allt ledsamt
tråkigt
dåligt
tomt

det har vänt

Allt för att du är med
nej,
ej kärlek
vänskap

du behöver alltid en vän




Fri vers (Fri form) av anesthesia
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-24 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anesthesia
anesthesia