Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets handbok

Livet är som en apelsin
varje klyfta är unik i sin utformning
Smaken varierar och konsistensen är olika beroende
på växtplats och jordens kvalitet
Saftig och god , då vill alla ha den
torr frukt är inget att ha men kan ändå ha en viss sötma
Tänk om alla var exakt likadana
och smaken alltid densamma
Då skulle livet bli så långtråkigt
man skulle tröttna på det ganska fort
Nej fyll livet med små och stora äventyr
så kan det aldrig bli tråkigt




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-26 13:01



Bookmark and Share


  ULJO
Så klokt resonerat i denna livets handbok. Om alla vore stöpta i samma form vore ju livet fruktansvärt. Som tur är är vi alla unika var och en. Ingen den andra lik.
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP