Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRYSPUNKT

 

Idag lyser

solen gul

 

en gyllne aura

omkring

 

himlen är blå

och oskuldsfull

 

ekorren knaprar

på givna nötter

 

fåglarna sjunger

en låt i dur

 

jag vill tro

det är vår

 

men i viken

vilar isen

 

som på sinnets

frusna fasad




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-08 18:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, det är bara att vänta...snart är vi där...
2018-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, starka skillnader mellan det yttre och det inre!
2018-02-09

  DavidM VIP
Eleganta rader där den yttre världen interagerar med den inre.
2018-02-08

    ej medlem längre
Orden talar om vår otålighet efter sol och vår!
2018-02-08

  ULJO
Efter is kommer eld. Snart strålar solen mot vitsipporna på ängen.
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP