Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
luft


byter

byter luften

hela omgivningen

igen

andra kullar berg sikt

dimmor

lätt är det inte men nödvändigt

om inte




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-29 12:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
för mig är detta ett slags grundläggande måste du beskriver. tror jag.
nya dofter. ny luft och rymd. andas!
2018-01-30

  DavidM VIP
Gillar atmosfären i dikten, dynamiken.
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Taly