Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar regn

Jag älskar regn
inte att bli blöt
det är jag för mycket katt för
nej jag älskar att sövas, lugnas
ett fallande lugn
som blöter min arm
om jag sträcker ut den
önskar jag kunde sända
regnets trumslag mot asfalten
dess sjungande bland bladen
när himlen vattnar marken
du som söker ro i smärtan
låt nattens regn fylla dina öron och ditt hjärta
sträck ut dina armar och läppar
regnet blöter och föder
livgivande gåva
jag älskar regn
även katter kan bli blöta




Fri vers (Fri form) av Patrik Orion Sten
Läst 504 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-28 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten