Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN FÅGELUNGES VINGE

 

Likt en fågelunges

darrande vingar

pickande hjärtslag

 

efter kollision

med fönsterruta

 

att våga flyga igen

 

darrande händer

bultande hjärtslag

 

efter kollision

med kärleken

 

att våga älska igen

 

ömtålig som

en fågelunges vinge




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-01-30 18:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin jämförelse...
2018-02-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl fångat, väl fluget
2018-02-01

  DavidM VIP
Känslofyllt och ömt skriftat.
2018-01-31

  ULJO
Riktigt fint
2018-01-31

    ej medlem längre
Fint som vanligt..
2018-01-30

  M.Eta
Många känslor är förknippade med kärlek, åt alla håll!
2018-01-30

    ej medlem längre
Rädslan för kärlek får oss ibland att darra...
2018-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP