Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
över


tak

jag ser den ibland terrassen bredvid

lampor grönska

tequila bröder och ljumma vinden

svartvitt färg båda väl bra uppbåda bådadera deras vi

du sade att det var likadant för dig då längesen

jag tror dig inte

du är bara snäll




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-31 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly