Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Exklusiva brott!

 

Begå terrorbrott i Sverige
Och få rabatt på straffet
Och bli släppt på frifot

Begå brutalt våldtäckt i Sverige
Och få inget straff
Och släpp rättan som inget har hänt

Starta din egen kriminella verksamhet i Sverige
Och din omsyddare område, zon
Och släpp rättan

Starta dina etniska religiösa rensningar i världen
Kom som ett offer för din egen brott som du har begått
Och få asylskydd i Sverige

Bygg din omstridda världen med våld
Tortyr och förföljelse och hat
Och få asylskydd i Europa och hela västvärlden

Exklusivt!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2018-02-01 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP