Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusning 2012

I min kikare
är du i fokus
i mitt fokus
är du en spillkråka
hackar mig i tinningen
och är ansvaret för plågorna jag förorsakar
du är ansvaret för dem rullade tjugolapparna
jag betalade hjärtat med
för att inte nå mig igen
du lärde mig
hur jag får 8 timmars sömn
på 3 timmar
allt för min vanföreställning
om dig

med dig var jag aldrig mig själv
med dig var jag din




Fri vers av Tornedalens_Travolta
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-01 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tornedalens_Travolta