Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nattbuss 807

roterande blindo
blodspår på plyschsäten
kannibalerna ombord
luktar billig tobak
dricker Pinot-Noir-någonting
tills hjärtat blinkar rött igenom skjortan

ord som inte andas imellan
övertygar varandra om att deras tankar
tillhör dom själva

jag tar en cigarett till
tänker på nästa
rycker till när bussen stannar in

skuggor snubblande igenom pustande dörrar
mot blanksvart asfalt

..en långsam tidsrymd
ljudlöst
löses upp




Fri vers av Tornedalens_Travolta
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-13 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tornedalens_Travolta