Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bakfull

under 30 minuter av målsökande tystnad
vaknar jag upp med solen i ansiktet
teleporterad till skyttegraven
blind och utan solglasögon
i forna jugoslavien

och dessemellan
oktober evighet
ensamhet
utan spår av kroppslighet
dignitet
bara illaluktande mjölkpaket
och morgontimmens muntorrhet

så goddag
gårdagens eftersmak
kan jag få pengarna tillbaka?




Fri vers (Fri form) av Tornedalens_Travolta
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-25 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tornedalens_Travolta