Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla har glömt

dagarna som aldrig blev av

vet inte någonting

om vad du gick miste om

under tiden du räknade enhörningar

på ljusrosa asfalt



ingen skvallrade

om dina drönarattacker

mot orörliga mål

bara dina ögon vittnade om annat

och fläckarna under

bondsyrerna på kudden

glasplittret under ryamattan

och såklart din sökhistorik

men som nu

är inkognito

alla har glömt.










Fri vers av Tornedalens_Travolta
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-15 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tornedalens_Travolta