Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte försköna livet

Jag ville försöka
men jag tror inte
stjärnorna tar bort min sorg
och blommorna kan inte
fylla mitt hjärta med godhet
och hoppet tar inte bort
mina tårar
tystnaden gör mig inte stark
men jag ville försöka




Fri vers av innakarin
Läst 139 gånger
Publicerad 2018-02-01 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin