Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skämten av …

 

Men,
Denna tunga förlusten
Och mellankolin

Men,
Denna eviga ensamheten
Och mellankolin

Men,
Denna meningslösheten
Och sökandet efter ett värdig liv

Förvandlar sig till ett skämt i mitt liv
Förvandlar mig själv till ett skämt
Och ställer mig tillsvars!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2018-02-02 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP