Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SE DIG FINT


EN FIN BLOMMA

Alla ser dig som ett förkastade löv

Men

Jag ser dig som en fin BLOMMA

En fin blomma som bara 




Fri vers (Fri form) av MALVAA
Läst 565 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-02 11:49



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Mycket positiva, värmande rader
2018-02-07

  Futureprincess
En höstens blomma så vacker!
2018-02-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text vars innehåll passar i många olika sammanhang!
2018-02-02

  mare VIP
Precis så
fint!
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA