Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


ÄNTLIGEN !!

så är den här

äntligen

SOLEN

den gör morgonen lite ljusare

jag känner mig gladare

inte nedstämd

som under veckan

när snön vräkte ner

det var svårt att komma ut

snöröjarna

hann inte med att få bort all snö

i dag

känns det underbart

jag ska gå ut

ta en skön promenad

njuta av ljuset

och solen

få luft i mina lugnor

kanske ska jag 

försöka

ta bort lite snö

från min altan

snön som nu

ligger hög

når upp till det lilla fönstret

i dag är dagen

dagen när jag mår lite bättre

känner glädje

och framtids tro

 

anits 4 februari 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-02-04 09:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En härlig text med liv!
2018-03-13

  Anya VIP
Åhh vad glad jag blir när jag läser. Jaa mörkret på vintern är tufft. Men nu går vi mot ljusare tider. Det märks.
2018-02-24

  Piann VIP
Så fina ord. Solen gör underverk .
2018-02-18

  Ann V Åhsberg VIP
Härlig text, positiv!
2018-02-05

  Eva Helene VIP
Skön och positiv känsla här! Glad för din skull.
2018-02-05

  Rosen VIP
Gläds med dig i dina ord

2018-02-05

  ULJO
Finner glädje i dina ord
2018-02-05

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...solen betyder så mycket...skön känsla i din fina text...
2018-02-04

  Niliboy
Önskar dig allt gott å en god hälsa!
2018-02-04

  morgonstjärna VIP
härligt och mycket ljus i denna
solen betyder mycket för
måendet

2018-02-04

    Birgersdotter VIP
Glad och hoppfull text.
2018-02-04

  Ronny Berk
Glädjerikt, finstämt,ja !
2018-02-04

    ej medlem längre
Härligt, sol här med och man mår så mkt bättre då!
2018-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Här faller snön.
Väder-värdigt.
Jag hatar den här årstiden.
Ömsom ömsom snöbyar.
Men våren närmar sig city.
Jag envisas med att proklamera detta.
2018-02-04

  Bibbi VIP
Underbart.

Gläds med Dig.
2018-02-04

  Rise Little One
Ett härligt tillstånd!
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP