Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hitta på din fasthet


EXISTENSEN

                                                  Naturen är ett

gott tecken på en färsk levande livslust bild

 Trädet är ett tecken på existensen

Tack vare trädstammens fasthet

Njut av smaken av den söta naturen

Sött, lev livet

Vi är en del av en levande natur 

En del av dens existens

Existens!?

Utan att tveka

 Hitta på din fasthet

Fastheten består av

FASTA RÖTTER

FASTA RÖTTER

GER

EN

STARK EXISTENS




Fri vers (Fri form) av MALVAA
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-05 08:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Rötterna har stor betydelse både för trädens och vår levnad!
2018-02-05

  Öknens Ros VIP
Att stå tryggt och fast med fötterna på jorden är viktigt.
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA