Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
diss


perfekt

det är ju en

perfekt

distraktion

förstås

om nu sådant kan förstås

det kan behövas

kan förstås behövas




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-07 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly