Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

universum


sönderrostat

museet sedan länge stängt

havet ett ynkligt akvarium

jorden stilla

linjen till ända

inget kan hända

allt glömt

tiden rämna

hjärnan

slutar

sända




Fri vers av MedVetAnde
Läst 215 gånger
Publicerad 2018-02-05 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MedVetAnde